Com protegir la nostra pell amb l’arribada del fred?

Com protegir la nostra pell amb l’arribada del fred?

A Andorra i a molts països, el fred ha arribat de cop i volta. Això pot portar conseqüències negatives a la nostra pell si no la protegim i cuidem adequadament. Avui et proposem alguns consells que t’ajudaran a protegir la teva pell davant del fred i del vent.  

  • Hidrata’t constantment. Aplicació de cremes hidratants a la cara o al cos faran que la teva pell estigui més protegida. Pots fer-ho també amb vaselina, tant per la cara com pels llavis.
  • Dóna-li ús protecció solar. Encara que no ho sembli, la pell sempre està exposada al sol i a l’hivern també és important protegir la nostra pell.
  • Utilitza ulleres de sol polaritzades per evitar que els reflexos de la neu afectin els teus ulls.
  • Pren suplements de vitamina D, ja que a l’estiu l’aconseguim de manera natural, però a l’hivern, amb la reducció d’exposició solar, aquesta disminueix. És una vitamina vital pel manteniment del nivell de calci.

Saps quins són els productes idonis per aquestes proteccions?

CARA I COLL

És important que hidratem de manera constant la nostra cara i coll. Per això et portem aquests productes de Institut Esthederm Paris i Sesderma.

 

MANS

Les mans podent passar molt temps exposades al fred. Escull cremes altament nutrients i com a consell, amb un petit factor de protecció solar. Et proposem Caudalie Crème Gourmande i Weleda Crème de mains.

  

LLAVIS

Segur que tu també sents que amb el canvi d’estació i l’arribada del fred, els teus llavis es ressequen. Per aquest motiu, és important afegir una capa protectora als nostres llavis. Escull un labial hidratant o vaselina que ajudi a recuperar els teus llavis.

RECORDA!

A casa, intenta no superar la temperatura de 22 graus. Els canvis de temperatura poden ser la causa principal de refredats o malalties.

També t’aconsellem humidificar l’ambient de casa teva a l’hivern ja que la temperatura a Andorra és molt seca i el humidificador ajuden a evitar irritacions nasals, refredats o mals de gola.

Share this post